Møt vår nye CPTO!

Velkommen til Nordic Issuer, Mikhail Lilleøren!


Denne uken startet Mikhail hos Nordic Issuer og vi har stilt han noen spørsmål slik at alle kan bli litt bedre kjent med han.


Q & A med vår nye CPTO, Mikhail Lilleøren

Q: Velkommen til Nordic Issuer! Hva tiltrakk deg i rollen som CPTO, og hvorfor valgte du å bli med i vårt team?

A: Jeg ble tiltrukket av rollen som CPTO hos Nordic Issuer på grunn av selskapets sterke posisjon i sitt nåværende marked, dens innovative planer for fremtiden og dens engasjement for å presse teknologiske grenser. Muligheten til å bidra med min erfaring i å forme teknologistrategier for forretningsvekst var en overbevisende faktor, og jeg mener at Nordic Issuers dynamiske team og fremtidsrettede tilnærming passer perfekt med mine ambisjoner.

Q: I dagens raskt utviklende teknologiske landskap, hvordan ser du for deg å tilpasse teknologistrategiene hos Nordic Issuer med våre overordnede forretningsmål?

A: I det stadig skiftende teknologilandskapet er mitt mål å sikre at Nordic Issuers teknologistrategier er proaktive, samtidig som vi bevarer suksessfaktorene som har brakt oss dit vi er. Ved tett samarbeid med lederteamet, ønsker jeg å aligne våre tekniske tiltak med selskapets overordnede forretningsmål, slik at vi kan forutse markedstrender og kundenes behov. Denne tilpasningen vil muliggjøre innovasjon, forbedre operasjonell effektivitet, og levere enestående verdi til våre klienter.

Q: Etter å ha sett kort på Nordic Issuers nåværende teknologiske infrastruktur og prosesser, hva gleder du deg mest til med fremtidige muligheter her?

A: Det som begeistrer meg mest er potensialet for å utnytte Nordic Issuers sterke fundament og ta det til nye høyder. Muligheten til å bygge videre på den eksisterende teknologiske infrastrukturen og implementere spennende løsninger som forbedrer våre tilbud og hever kundeopplevelsen er virkelig inspirerende. Jeg ser frem til å fremme en kultur for kontinuerlig forbedring og plassere Nordic Issuer i forkant av teknologisk innovasjon, både i Skandinavia og på det europeiske markedet.

Q: Kan du dele noen tanker om dine prioriteringer de første månedene som CPTO hos Nordic Issuer

A: Selvfølgelig! Siden dette er en ny rolle, vil mitt første fokus være å forstå nyansene i Nordic Issuers drift, kultur og mål. I tett samarbeid med teamene vil jeg jobbe for å identifisere områder hvor teknologi kan være mest effektiv. Å utvikle et robust teknologisk veikart, fremme innovasjon, og etablere sterke kommunikasjonskanaler med interessenter vil være nøkkelprioriteringer for å sikre en sømløs overgang til rollen og levere konkrete resultater tidlig.

Q: Hvordan ser du Nordic Issuers teknologi skiller oss fra konkurrentene på det nåværende markedet?

A: Nordic Issuers forpliktelse til å levere en helhetlig tjeneste, støttet av teknologi, siden starten i 2006 har resultert i en unik posisjon som den foretrukne løsningen på markedet. Ved å omfavne fremvoksende teknologier og integrere dem i våre tjenester, vil vi være bedre rustet til å tilby innovative løsninger som forutser våre kunders skiftende behov. Vår evne til å kombinere dyp bransjeekspertise med teknologi vil skille oss ut, og posisjonere oss som ledere i å levere verdibaserte løsninger.

Q: En CPTOs rolle er multidimensjonal, fra strategi til operasjoner. Hvordan planlegger du å balansere disse mangfoldige ansvarsområdene?

A: Å balansere strategi og operasjoner krever en godt koordinert tilnærming. Jeg planlegger å etablere et sterkt rammeverk som aligner teknologiske initiativer med våre strategiske mål, samtidig som jeg sikrer jevn daglig drift. Samarbeidende ledelse, transparent kommunikasjon og en datadrevet mentalitet vil lede min beslutningstaking, noe som gjør at vi kan realisere langsiktige visjoner samtidig som vi opprettholder operasjonell ekspertise.

Q: På hvilke måter mener du at integrering av avansert teknologi kan ytterligere forbedre Nordic Issuers kundeopplevelse?

A: Integrering og implementering av avansert teknologi åpner spennende muligheter for å forbedre kundeopplevelsene. Personlige løsninger, strømlinjeformede prosesser og datadrevne innsikter vil gjøre oss i stand til å levere skreddersydde tilbud i både eksisterende og nye markeder, som overgår kundens forventninger. Ved å utnytte teknologi for å forbedre kommunikasjon, gi sanntidsoppdateringer og forutse kundens behov, vil vi skape en sømløs og engasjerende reise som skiller oss ut på markedet.

Q: Nordic Issuer har et rykte for innovasjon. Hvordan ser du din rolle bidra til denne kulturen av kontinuerlig utvikling og vekst?

A: Som CPTO er min rolle å fremme et miljø hvor innovasjon blomstrer. Jeg vil oppmuntre til tverrfaglig samarbeid, og gi teamene muligheten til å dele ideer og eksperimentere med nye teknologier. Ved å være en forkjemper for en kultur for læring, tilpasningsevne og kalkulert risikotaking, vil vi sikre at innovasjon blir en del av vår DNA, som driver kontinuerlig utvikling og bærekraftig vekst.

Q: På en mer personlig side; Hvem er du, Mikhail? Fortell oss tre interessante ting om deg selv.

A: Absolutt! Tre interessante ting om meg: I 1992 var jeg den fjerde mest lovende sjakkspilleren i Norge i min aldersgruppe. I 1999 tilbrakte jeg 2 uker på prøvespill for et spansk Segunda Division-lag (Getafe). Og etter trening foretrekker jeg Sjokomelk som min restitusjonsdrikk.

Q: Til slutt, for litt moro: Hvis du måtte beskrive din visjon for Nordic Issuers teknologiske fremtid i tre ord, hva ville de være?

A: Innovasjon, Skalerbarhet, Hurtighet.