Träffa vår nya CPTO!

Välkommen till Nordic Issuer, Mikhail Lilleøren!


Denna vecka började Mikhail på Nordic Issuer, och vi ställde några frågor till honom så att alla kan lära känna honom lite bättre.


Frågor och svar med vår nya CPTO, Mikhail Lilleøren

Q: Välkommen till Nordic Issuer! Vad lockade dig till rollen som CPTO, och varför valde du att bli en del av vårt team?

A: Jag attraherades av rollen som CPTO hos Nordic Issuer på grund av företagets starka position på sin nuvarande marknad, dess innovativa planer för framtiden och dess engagemang för att driva teknologiska gränser. Möjligheten att bidra med min erfarenhet av att forma teknologistrategier för affärstillväxt var en övertygande faktor, och jag anser att Nordic Issuers dynamiska team och framåtriktade tillvägagångssätt passar perfekt med mina ambitioner.

Q: I dagens snabbt utvecklande teknologiska landskap, hur ser du på att anpassa teknologistrategierna hos Nordic Issuer med våra övergripande affärsmål?

A: I det ständigt föränderliga teknologilandskapet är mitt mål att säkerställa att Nordic Issuers teknologistrategier är proaktiva samtidigt som vi behåller de framgångsfaktorer som har fört oss dit vi är. Genom nära samarbete med ledningsteamet vill jag anpassa våra tekniska åtgärder till företagets övergripande affärsmål, så att vi kan förutse marknadstrender och kundbehov. Denna anpassning kommer att möjliggöra innovation, förbättra operationell effektivitet och leverera enastående värde till våra kunder.

Q: Efter att ha tagit en snabb titt på Nordic Issuers nuvarande teknologiska infrastruktur och processer, vad ser du mest fram emot med framtida möjligheter här?

A: Det som entusiasmerar mig mest är potentialen att bygga vidare på Nordic Issuers starka grund och ta det till nya höjder. Möjligheten att bygga vidare på den befintliga teknologiska infrastrukturen och implementera spännande lösningar som förbättrar vårt utbud och höjer kundupplevelsen är verkligen inspirerande. Jag ser fram emot att främja en kultur av kontinuerlig förbättring och placera Nordic Issuer i framkant av teknologisk innovation, både i Skandinavien och på den europeiska marknaden.

Q: Kan du dela några tankar om dina prioriteringar de första månaderna som CPTO hos Nordic Issuer?

A: Självklart! Eftersom detta är en ny roll kommer mitt första fokus vara att förstå nyanserna i Nordic Issuers verksamhet, kultur och mål. I nära samarbete med teamen kommer jag att arbeta för att identifiera områden där teknologi kan vara mest effektiv. Att utveckla en robust teknologisk vägkarta, främja innovation och etablera starka kommunikationskanaler med intressenter kommer att vara nyckelprioriteringar för att säkerställa en smidig övergång till rollen och leverera konkreta resultat tidigt.

Q: Hur ser du på att Nordic Issuers teknologi skiljer oss från konkurrenterna på den nuvarande marknaden?

A: Nordic Issuers åtagande att leverera en helhetslösning, stödd av teknologi, sedan starten 2006 har resulterat i en unik position som den föredragna lösningen på marknaden. Genom att omfamna framväxande teknologier och integrera dem i våra tjänster kommer vi att vara bättre rustade att erbjuda innovativa lösningar som förutser våra kunders skiftande behov. Vår förmåga att kombinera djup branschkunskap med teknologi kommer att särskilja oss och positionera oss som ledare inom värdebaserade lösningar.

Q: En CPTOs roll är mångdimensionell, från strategi till operationer. Hur planerar du att balansera dessa mångfacetterade ansvarsområden?

A: Att balansera strategi och operationer kräver en väl samordnad strategi. Jag planerar att etablera en stark ram som samordnar teknologiska initiativ med våra strategiska mål, samtidigt som jag säkerställer en smidig daglig drift. Ledarskap genom samarbete, transparent kommunikation och en datadriven mentalitet kommer att styra mitt beslutsfattande och möjliggöra för oss att förverkliga långsiktiga visioner samtidigt som vi upprätthåller operationell expertis.

Q: På vilket sätt tror du att integrationen av avancerad teknologi kan ytterligare förbättra Nordic Issuers kundupplevelse?

A: Integrering och implementering av avancerad teknologi öppnar spännande möjligheter för att förbättra kundupplevelserna. Personliga lösningar, strömlinjeformade processer och datadrivna insikter kommer att göra det möjligt för oss att leverera skräddarsydda erbjudanden både på befintliga och nya marknader, som överträffar kundernas förväntningar. Genom att utnyttja teknologi för att förbättra kommunikationen, ge realtidsuppdateringar och förutse kundernas behov kommer vi att skapa en smidig och engagerande resa som särskiljer oss på marknaden.

Q: Nordic Issuer har ett rykte för innovation. Hur ser du att din roll kan bidra till denna kultur av kontinuerlig utveckling och tillväxt?

A: Som CPTO är min roll att främja en miljö där innovation blomstrar. Jag kommer att uppmuntra tvärvetenskapligt samarbete och ge teamen möjlighet att dela idéer och experimentera med nya teknologier. Genom att vara en förespråkare för en kultur av lärande, anpassningsförmåga och väl övervägd risktagning kommer vi att säkerställa att innovation blir en del av vår kultur, vilket driver kontinuerlig utveckling och hållbar tillväxt.

Q: På en mer personlig nivå; Vem är du, Mikhail? Berätta tre intressanta saker om dig själv.

A: Absolut! Tre intressanta saker om mig: 1992 var jag den fjärde mest lovande schackspelaren i Norge i min åldersgrupp. 1999 tillbringade jag 2 veckor på provspel för ett spanskt lag i Segunda División (Getafe). Efter träning föredrar jag chokladmjölk som min återhämtningsdryck.

Q: Slutligen, för lite skoj: Om du skulle beskriva din vision för Nordic Issuers teknologiska framtid med tre ord, vad skulle de vara?

A: Innovation, Skalbarhet, Snabbhet.