Porteføljeovertakelse for en stor bank

Nordic Issuer vokser raskt!


Etter å ha jobbet med en porteføljeovertagelse det siste kvartalet, er vi svært glade for å kunne kunngjøre at vi har tatt over porteføljen av selskaper - som er registrert i Euronext Securities Oslo "VPS" - fra en stor bank.

Nordic Issuer, en ledende leverandør av online aksjebøker, kan nå kunngjøre at vi har overtatt en betydelig portefølje med kunder fra en stor bank. Med denne porteføljeoverføringen har Nordic Issuer blitt en av de største kontoføreravdelingene for selskaper som er registrert i Euronext Securities Oslo "VPS" i Norge. I tillegg er Nordic Issuer det største registeret for unoterte selskaper i Norge og en av de største i Europa.

"Vi er glade for å ønske våre nye kunder velkommen til Nordic Issuer," sa CEO i Nordic Issuer, Anders Viken Tøftemo. "Denne porteføljeovertagelsen er en betydelig prestasjon for selskapet vårt, og vi er glade for å kunne tilby de samme høykvalitetstjenestene som våre kunder har fått fra oss siden oppstart i 2006. Vi ser frem til et langt og fruktbart forhold til våre nye kunder, og vi vil fortsette å investere tid og ressurser for å gi den beste kundeservicen til våre nye og eksisterende kunder - for å imøtekomme deres stadig skiftende behov."

Nordic Issuers oppdrag er å forenkle den komplekse håndteringen av aksjonærer, og denne porteføljeoverføringen er en bekreftelse til selskapets suksess i å oppnå dette målet. Nordic Issuers team av erfarne fagpersoner er en fullserviceleverandør som tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert Kontofører utstedertjenester (for selskaper i den norske CSD), online aksjebok (for unoterte selskaper), systemer for KYC/AML, løsninger for meglere, advokater og prosjektfinansieringssektoren, samt at vi hjelper alle kunder med skatterapporteringen.

Med porteføljeoverføringen, administrerer Nordic Issuer nå rundt 2 400 selskaper i Norge med VPS og «NIR» kombinert, noe som gjør oss til den største kontoføreren i landet. Vår ekspertise, kombinert med forpliktelsen og ønsket til innovasjon og kundeservice, posisjonerer Nordic Issuer godt for fortsatt vekst og suksess.

Vi ønsker samtidig å takke banken for en svært ryddig og profesjonell håndtering av denne porteføljeovertagelsen. Samarbeidet har fungert veldig godt og vi håper kundene vil oppleve at vi strekker oss langt for å gi en ekstremt god service! Videre vil vi også takke Euronext Securities Oslo «VPS» for god håndtering og informasjonsflyt rundt denne prosessen.