Portföljövertagande för en stor bank

Nordic Issuer växer snabbt!


Efter att ha arbetat med en portföljöverföring det senaste kvartalet är vi mycket glada att kunna meddela att vi har tagit över portföljen av företag - som är registrerade i Euronext Securities Oslo "VPS" - från en stor bank.

Nordic Issuer, en ledande leverantör av online aktieböcker, kan nu meddela att vi har tagit över en portfölj med kunder från en stor bank. Med denna portföljöverföring har Nordic Issuer blivit en av de största issuer serviceagent för företag som är registrerade i Euronext Securities Oslo "VPS" i Norge. Dessutom är Nordic Issuer det största registret för onoterade företag i Norge och ett av de största i Europa

"Vi är glada att välkomna våra nya kunder till Nordic Issuer," sa CEO i Nordic Issuer, Anders Viken Tøftemo. "Denna portföljöverföring är en betydande prestation för vårt företag och vi är förpliktade att erbjuda samma högkvalitativa tjänster som våra kunder har kommit att förvänta sig från oss. Vi ser fram emot ett långt och givande förhållande med våra nya kunder och vi kommer fortsätta att investera tid och resurser för att ge bästa möjliga kundservice till våra nya och befintliga kunder - för att tillgodose deras ständigt skiftande behov."

Nordic Issuers uppdrag är att förenkla den komplexa världen av hantering av aktieägare, och denna portföljöverföring är ett bevis på företagets framgång i att uppnå detta mål. Nordic Issuers team av erfarna fackmän är en fullserviceleverantör som erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive utstedartjänster (för företag i den norska CSD), online aktiebok (för onoterade företag), system för KYC/AML, lösningar för mäklare, advokater och projektfinansieringssektorn, samt att vi hjälper alla kunder med deras skatterapportering.

Med portföljöverföringen förvaltar Nordic Issuer nu cirka 2 400 företag i Norge med VPS och ”NIR” kombinerat, vilket gör oss till den största issuer serviceagent i landet. Vår expertis, tillsammans med engagemang för innovation och kundservice, positionerar Nordic Issuer väl för fortsatt tillväxt och framgång.

Samtidigt vill vi tacka banken för en mycket smidig och professionell hantering av denna portföljeövertagning. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi hoppas att kunderna kommer att uppleva att vi sträcker oss långt för att ge en extremt god service! Vidare vill vi också tacka Euronext Securities Oslo "VPS" för en bra hantering och informationsflöde kring denna process.