God start på 2024 - 1 500 Aksjonærregisteroppgaver på én måned

RF-1086 og RF-1088 – ja vi er litt nerdete!

Et moderne, tomt kontorlokale med et møtebord som viser bærbare datamaskiner og skjermer. Skjermene viser finansrapporter og diagrammer relatert til Aksjonærregisteroppgaven

Nordic Issuer har nå fullført innsendingsprosessen av Aksjonærregisteroppgaven (RF-1086) for regnskapsåret 2023 og har også arbeidet med å forberede grunnlaget for skattemeldingen for våre kunder. Arbeidet har involvert detaljert rapportering av aksjonærinformasjon for en rekke norske selskaper, som er viktig for en nøyaktig fremstilling av eierandeler og eierstrukturer i både Aksjonærregisteroppgaven og Aksjeoppgaven (RF-1088). Å gjennomføre denne prosessen krever forståelse av regelverket og en metodisk tilnærming, noe vårt team har vist at de håndterer godt.

Gjennom januar 2024 ferdigstilte vi innsendingen av over 1 500 Aksjonærregisteroppgaver for våre klienter. Dette årlige arbeidet, som utføres hver januar, har tillatt oss å anvende vår erfaring og kompetanse for å betjene et økende antall selskaper. Vi klarte å møte tidsfristene, takket være innsatsen fra vårt personale som jobbet grundig for å møte våre kunders forventninger.

Vi jobber stadig med å forbedre våre tjenester. Innsendingen av årets Aksjonærregisteroppgave reflekterer vårt mål om forbedring og kundetilfredshet. Vårt mål er å levere nøyaktige og pålitelige tjenester, som understøtter vår posisjon som en pålitelig partner i det norske finansmarkedet.

Suksessen vår kan tilskrives både volumet av arbeidet vi har gjort og vår metodiske tilnærming. Et samarbeidsklima innad i teamet og deling av kunnskap har vært avgjørende. Dette har ikke bare forbedret våre interne prosesser, men også hjulpet oss med å utvikle sterkere kundeforhold. Vi streber etter å forstå våre kunders behov og tilpasse tjenestene deretter, noe som har bidratt til positive tilbakemeldinger.

Vi er forpliktet til å opprettholde høye standarder av profesjonalitet og integritet og ser hver utfordring som en mulighet til vekst. Vi verdsetter våre kunders tillit og forblir fokusert på kvalitet og kundeservice som fundamentale elementer i vår virksomhet, mens vi fortsetter å sikte mot å være en ledende aktør i finansbransjen.


Nordic Issuers digitale aksjebok er en innovativ plattform som ikke bare forenkler håndteringen av aksjonærregister, men som også bidrar til å opprettholde compliance i henhold til nye og eksisterende regelverk.

I et økende komplekst og regulert marked, blir det enda viktigere for selskaper å ha pålitelige systemer og prosesser på plass. Nordic Issuers digitale aksjebok representerer en slik løsning, som ikke bare hjelper til med å overholde de nye EU-reglene, men også forenkler og effektiviserer aksjeeieradministrasjonen.

Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om våre løsninger.

Visste du forresten at vi hvert år sender inn flere tusen aksjonærregisteroppgaver via Altinn og dermed er en av Norges største leverandører til Skatteetaten?