Bra start på 2024 - 1 500 aktieägarregisteruppgifter på en månad

RF-1086 och RF-1088 – ja, vi är lite nördiga!

Ett modernt, tomt kontorsutrymme med ett mötesbord som visar bärbara datorer och skärmar. Skärmarna visar finansiella rapporter och diagram relaterade till aktieägarregisterutdrag

Nordic Issuer har slutfört inskickningsprocessen av Aktieägarregisterdeklarationen (RF-1086) för räkenskapsåret 2023 och har också arbetat med att förbereda underlaget för skattedeklarationen för våra kunder. Arbetet har involverat detaljerad rapportering av aktieägarinformation för ett antal norska bolag, vilket är viktigt för en exakt framställning av ägarandelar och ägarstrukturer i både Aktieägarregisterdeklarationen och Aktiedeklarationen (RF-1088). Att genomföra denna process kräver förståelse för regelverket och en metodisk tillvägagångssätt, något vårt team har visat att de hanterar väl.

Under januari 2024 slutförde vi inskickningen av över 1 500 Aktieägarregisterdeklarationer för våra klienter. Detta årliga arbete, som utförs varje januari, har tillåtit oss att använda vår erfarenhet och kompetens för att betjäna ett ökande antal bolag. Vi lyckades möta tidsfristerna, tack vare ansträngningarna från vår personal som arbetade noggrant för att möta våra kunders förväntningar.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster. Inskickningen av årets Aktieägarregisterdeklaration reflekterar vårt mål om förbättring och kundnöjdhet. Vårt mål är att leverera exakta och pålitliga tjänster, som stöder vår position som en pålitlig partner i den norska finansmarknaden.

Vår framgång kan tillskrivas både volymen av arbete vi har gjort och vår metodiska tillvägagångssätt. Ett samarbetsklimat inom teamet och kunskapsdelning har varit avgörande. Detta har inte bara förbättrat våra interna processer, men också hjälpt oss att utveckla starkare kundrelationer. Vi strävar efter att förstå våra kunders behov och anpassa tjänsterna därefter, vilket har bidragit till positiva återkopplingar.

Vi är engagerade i att upprätthålla höga standarder av professionalitet och integritet och ser varje utmaning som en möjlighet till tillväxt. Vi värderar våra kunders förtroende och förblir fokuserade på kvalitet och kundservice som grundläggande element i vår verksamhet, medan vi fortsätter att sikta mot att vara en ledande aktör i finansbranschen.


I en alltmer komplex och reglerad marknad blir det ännu viktigare för företag att ha tillförlitliga system och processer på plats. Nordic Issuers digitala aktiebok representerar en sådan lösning, som inte bara hjälper till att följa de nya EU-reglerna, utan också förenklar och effektiviserar aktieägaradministrationen.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra lösningar.

Visste du förresten att vi varje år skickar in flera tusen aktieägarregisteruppgifter via Altinn och därmed är en av Norges största leverantörer till Skatteverket?